Advies

KoKo Kroup is gespecialiseerd in:

  • Strategische positionering & mobiliteit, entrance en exit (bedrijfsoverdracht) strategieën
  • Product engineering en (E-) business development
  • Strategische allianties (samenwerking) & inkoop, partnerselectie en -management

blockOrange Strategie Consulting
Als strategie consultant helpen wij organisaties een heldere visie, missie en doelen te definiëren en deze te vertalen naar een direct toepasbare routekaart om de (lange termijn doelstellingen) ook te realiseren. Diagnose, advies en implementatie, want voor ons telt het uiteindelijk resultaat!

blockOrange Business Consulting
De kern van elke organisatorische verandering, of het nu stroomlijning van werkprocessen, kwaliteitsverbetering of een systeemimplementatie is, is het proces van ontwikkeling van waar de organisatie zich vandaag bevindt naar waar de organisatie zich in de toekomst wil bevinden. Als business consultant helpen wij organisaties om de effectiviteit van hun bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen te verbeteren én te veranderen.

blockOrange Overname advies
Overweegt u uw bedrijf te verkopen en over te dragen? Heeft u daarbij behoefte aan begeleiding? Als overnameadviseur – maar niet in de rol van accountant of makelaar / taxateur – werken wij uitsluitend in opdracht van de verkoper. Meer informatie over deze specifieke vorm van dienstverlening vindt u hier.

blockOrange Tarieven
Het tarief voor adviesdiensten is afhankelijk van de aard van de opdracht, maar bedraagt – exclusief reiskosten en eventuele verblijfkosten buiten Nederland – minimaal € 150,- exclusief BTW per uur.

Print Friendly, PDF & Email